Edició 2021

Cartel Suciedad Anónima

Suciedad Anónima

Taules Teatre

Quatre socis tenen una empresa que no va malament però en rebre una oferta de compra per part d'una empresa xinesa decideixen deixar-se de ximpleries i vendre pel que puga passar. El problema és que no venen l'empresa, sinó que acaben venent a un dels socis.

Cartel Mil amaneceres

Mil Amaneceres

El Duende de Lerma

Des de l'Hospici de les Germanes de la Caritat, Benjamí rep la notícia de la mort del seu amic Antón el dia de tots els sants de 1626. Moltes anys separen la vida en comú de tots dos. Vides que van prendre camins molt diferents. Fins llavors van recórrer mitjana Espanya buscant-se la vida com molts altres. La dura trobada en galeres va fer que la seua amistat es transformara en una fraternitat poc imaginable en aqueixos temps. Però els avatars del camí els va portar a tancar-se en l'Hospici i en si mateix a un i a continuar descobrint el seu propi ofici a l'altre: un ara famós escriptor de comèdies.

Cartell Pere i el Capità

Pere i el Capità

Zorongo Teatre

'Pere i el capità' és un tibant i llarg diàleg entre víctima i botxí que es desenvolupa en una sala d'interrogatoris. Pere és un home que usa el seu silenci quasi com un escut i la seua negativa quasi com una arma, un home que prefereix la mort a la traïció. Un text que ens convida a rebutjar tot acte de totalitarisme i que reforça les nostres conviccions humanistes i democràtiques.