Dos companyies valencianes i una burgalesa, seleccionades per mostrar el seu teatre a Alcoi

Ja s’han donat a conéixer les tres companyies que actuaran a Alcoi durant el mes de novembre en la primera mostra de teatre amateur. Han estat seleccionades entre més d’un centenar de propostes que 72 companyies han presentat, tot un èxit tenint en compte que és la primera edició de la mostra alcoiana, i que ja es preveien tan sols tres representacions.

Així que triar els tres seleccionats ha sigut un treball difícil, com explica Adolfo Mataix, director de la Mostra. En el vídeo facilitat per l’Ajuntament Mataix explica la selecció de les tres obres que podrem gaudir en Alcoi al novembre, i que són les següents:

  • Suciedad Anónima‘, d’Alfredo Sanzol i interpretada per la companyia Taules Teatre del Pinós. Actuaran el 4 de novembre.
  • Mil Amaneceres‘, de José Luis Alonso de Santos, qui va rebre el Premi de la Crítica de Castella i Lleó. La companyia que porta l’obra fins a Alcoi és El Duende de Lerma, de Burgos, l’única companyia no valenciana que actuarà en aquesta primera mostra de teatre amateur. Serà el 18 de novembre.
  • Pere i el Capità‘, de Mario Benedetti, i portada a l’escenari per la companyia Zorongo Teatro de Bétera, per al 25 de novembre.

Està previst que després de cada representació, les companyies participen en un col·loqui amb els assistents. Les entrades per a la mostra es podran adquirir en TicketAlcoi. Hi haurà possibilitat d’entrades úniques per a cada obra o un bo per a les tres obres.

Notícia via AraMultimèdia.

Vídeo de la roda de premsa celebrada a l’Ajuntament d’Alcoi: