Un total de 78 companyies de tota Espanya es presenten per participar en TEATRAM

La I Mostra de Teatre Amateur que tindrà lloc els dies 4, 18 i 25 de novembre en el Teatre Calderón de la nostra ciutat ha tancat les sol·licituds de participació amb unes xifres que han superat les expectatives. El nombre final ha estat de 78 companyies de tot l’Estat que han sol·licitat participar amb un total de 102 espectacles presentats.

A finals de la pròxima setmana s’anunciaran els espectacles que es representaran, ja que el jurat es reunirà el dijous 16 de setembre. El jurat està presidit pel regidor de Cultura, Raül Llopis i actua com a secretària la directora del Teatre Calderón, Lídia Vila, són vocals, el tècnic de Cultura i director de la Mostra de Teatre d’Alcoi, Miquel Santamaria, l’actriu i directora de teatre, Pepa Miralles, l’actor i Membre d’Honor de l’Acadèmia Valenciana de l’Àudiovisual, Juli Mira, l’actriu amateur i presidenta de Bolos Teatre, Pepa Puchades i el director amateur i director de la Mostra de Teatre Amateur, Adolfo Mataix.

«TeatrAm Alcoi 2021 ha despertat l’interés de companyies de tot l’Estat. Són quasi 80 companyies i més de 100 espectacles, unes xifres increïbles per ser dies laborables el de les funcions i tractar-se de companyies amateurs. Sense cap dubte Alcoi és Capital Cultural i ciutat referent en el món de les Arts Escèniques, com ho demostra l’expectació que ha creat aquest esdeveniment. Estem molt satisfets per la gran demanda de participació i estem segurs que aquesta primera edició serà un èxit d’un festival que ha vingut per a consolidar-se, i a més és una mostra més de la gran participació que hi ha en el món cultural en Alcoi, ja que aquesta proposta va sorgir del màxim organisme de participació que hi ha de la Cultura en la nostra ciutat, el Consell de Cultura, on totes les entitats culturals tenen cabuda».

Recordem que el cartell s’ha fet a través d’una imatge de Marc Vicens que va guanyar la convocatòria impulsada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi amb exclusivitat per als artistes que formen part d’Industri.Art, a través del Consell de Cultura.